« Nazaj na Novice

Svetovalna in informacijska točka za mlade - urnik in predstavitev

Svetovalno informacijsko točko smo vzpostavili v novih prostorih namenjenih mladini in kulturnemu ustvarjanju v centru mesta Ljutomer. Storitev je del projekta ’Prleški kulturni, mladinski in informacijski center’, ki ga je Občina Ljutomer s partnerjem KTD Festival Ljutomer pridobila na 6. LAS Prlekija razpisu. 

Svetovalna informacijska točka je namenjena ciljni skupini mladih in predvsem mladih brezposelnih in mladih invalidnih oseb. Ponujala jim bo informacije in svetovala pri vključevanju na trg dela, predvsem v segmentu socialnega podjetništva ter jim svetovala pri vključevanju v ustrezna izobraževanja in usposabljanja za pridobitev potrebnih veščin in znanj za povečanje njihove zaposljivosti. 

Čeprav je locirana v Ljutomeru, je svetovalna točka namenjena ciljnim ranljivim skupinam mladih na celotnem območju Prlekije. Svetovanje poteka na dveh ravneh - prva raven je splošno svetovanje in spoznavanje s konkretno situacijo uporabnikov po elektronski pošti ali preko telefonskih pogovorov, na drugi ravni pa bomo nudili svetovanja na osebni ravni v prostorih MKC Ljutomer. 

 

Predstavitev delovanja Svetovalne točke za mlade in osnovnih informacij o prostorih MKC Ljutomer, bomo predstavili v naslednjih krajih:

 

VERŽEJ, sejna soba Občine Veržej: 13.9. ob 13h

KRIŽEVCI, sejna soba Občine Križevci: 13.9. ob 15h

GORNJA RADGONA, Mladinski center Gornja Radgona: 14.9. ob 13h

RADENCI, velika dvorana v pritlicju Občine Radenci: 14.9. ob 15h

SVETI JURIJ OB ŠČAVNICI, sejna soba Občine Sv. Jurij: 15.9. ob 13h

VABLJENI VSI MLADI IN MLADI PO SRCU!

 


Projekt »PRLEŠKI KULTURNI, MLADINSKI IN INFORMATIVNI CENTER« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklda za regionalni razvoj. Dodatne informacije: https://www.eu-skladi.si in http://www.las-prlekija.com