« Nazaj na Novice

Prlekija 'mo mlode

Mladinska in urbana kultura se vračata v Ljutomer! Vabljeni na kulturni dogodek, s katerim bomo odprli vrata MKC Ljutomer - čisto novih prostorov namenjenih druženju in ustvarjalnosti domače mladine in kulture. Prostori so opremljeni s sodobno večnamensko opremo, in taka bo tudi uvodna prireditev. Čaka vas projekcija kratkih filmov, ki so jih ustvarili domači mladi filmarji, otvoritev fotografske razstave na temo ljutomerske glasbene zgodovine ter koncert lotmerških mladih sil Ezy Ryder ter kultne prleške skupine Dežurni krivci. Prireditev se začne ob 18h! Vstopnine ni! Zaželjeni pa so prostovoljni prispevki. Se vidimo!
Prireditev organizirata KTD Festival Ljutomer in Občina Ljutomer, v sodelovanju z IO JSKD Ljutomer, in ob sofinanciranju Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.


Projekt »PRLEŠKI KULTURNI, MLADINSKI IN INFORMATIVNI CENTER« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklda za regionalni razvoj. Dodatne informacije: https://www.eu-skladi.si in http://www.las-prlekija.com